CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

joi, 30 iulie 2015

MINDFUCK ME HARDER.


luni, 13 iulie 2015

          intr-una din serile astea m-as aseza langa tine, fara sa fiu atenta la mimica fetei tale, ci doar sa privesc in aceasi directie cu tine, probabil spre o stea, spre orizont, orice...dar nu te-as privi, chiar daca as simti ca te uiti la mine atent, chiar daca mi-ai atinge mana, chiar daca ti-as simti buricul degetelor peste obrazul meu. Stii de ce nu ti-as privi ochii? 
          Pentru ca simt ca m-as pierde in ei mai mult decat in adancul cerului instelat. Simt cum seninatatea ochilor tai m-ar aduce intr-o alta lume.
          imaginatia mea ar lua-o razna...m-ar plimba peste tot cu tine, as simti mirosul cafelei intr-o dimineata racoroasa in asternuturile goale, dar as sti ca esti prin preajma mea; te-as saruta oricand, mai ales atunci cand te-as vedea trist sau nervos; ti-as umple golul care l-ai resimtit dintotdeauna; te-as recunoaste numai prin caldura bratelor tale care ma cuprind, numindu-le simplu...acasa.
         Dar...nu te privesc. Nu las sa se intample nimic din toate astea. Stiu ca...linistea din ochii tai mi-ar tulbura marea. Mi-e teama sa mai ascult priviri, sa le mai inteleg, fiindca, odata, intr-un timp indepartat, am fost si eu privita in ochii...Cineva mi-a ascultat linistea din ei, dar eu nu am invatat sa o inteleg...


         -"I SURVIVED EVERY ONE OF YOUR GOODBYES."-

miercuri, 9 iulie 2014

"Azi plec…plec sa caut mai mult sau sa gasesc mai putin si sa stiu unde trebuie sa ma intorc. 
Am tot incercat  cuvinte si am reusit sa dau sensuri noi unora doar sa iti arat ce insemni…
M-au dezamagit cuvintele. 
De prea multe ori n-ai ramas si acum plec eu de tot...
Ce scriu eu acum, nu e un strigat de disperare si  nu e nici o scrisoare de-aia sa iti para tie rau. E emotia mea tastata…
In viata pierdem lucuri sa putem castiga altele..

Eu te pierd pe tine pentru a ma castiga pe mine inapoi. Ti-am dat prea multi ani din tineretea mea si te-am ridicat pe un piedestal prea inalt. Te-am iubit cu prea multe cuvinte si te-am  pastrat prea mult aproape de sufletul meu. Azi nu mai exista noi doi:am terminat-o! 
Ne trebuie un nou cuvant pentru sfarsit, ca am avut prea multe. Poate azi, nici nu ii mai trebuie o denumire povestii asteia. Azi , te pun intr-o cutie mica si te indes undeva in fundul sufletului si imi ordon sa nu te mai scot de acolo. 
De azi esti trecut!"